Podnikatelský plán - internetový portál JakáPráce.cz - Šusták, Michal; Přibil, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Zelená, Veronika (2016)
Cílem diplomové práce je návrh marketingového plánu a strategie pro start-up projekt s hodnocením zaměstnavatelů. Teoretickým základem práce jsou poznatky z oblasti marketingu, online marketingu a motivace pracovního jednání. Praktická část obsahuje analýzu konkurentů na zahraničním a lokálním trhu, návrh produktu a strategickou marketingovou analýzu. Závěrem práce je vyhodnocení jednotlivých částí a rozhodnutí o realizaci projektu.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: strategický marketing; internetový marketing; podnikatelské projekty; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic marketing; Internet marketing; business planning; master's theses