Bezpečnost a ochrana zdraví při práci strážníků Městské policie hl. m. Prahy - Váchová, Lucie; Plášková, Alena, 1949-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato práce analyzuje nastavení procesu zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví (BOZP) při práci strážníků Městské policie hl. m. Prahy (MPP). Teoretická část uvádí situační analýzu podmínek, v nichž MPP působí a definuje klíčová rizika osobní bezpečnosti městských střážníků. Rovněž jsou zde uvedeny metodologie risk managementu a řízení kvality. Praktická část popisuje a analyzuje proces zajištění BOZP u MPP. Výstupem práce je zhodnocení účinnosti současného procesu a navržení možných scénářů dalšího zlepšení.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses