Ocenění Komerční banky, a.s. - Procházková, Marcela (2016)
Cílem této diplomové práce je ocenění Komerční banky, a.s. V první části této práce jsou popsána specifika oceňování bank. Druhá část je věnována popisu metod oceňování. Ve třetí praktické části je provedeno samotné ocenění Komerční banky, a.s. V rámci ocenění je nejprve uvedena stručná charakteristika Komerční banky, a.s., následuje finanční a strategická analýza, na základě kterých je sestaven finanční plán. Na závěr je pak provedeno ocenění vybranými metodami a určení výsledné hodnoty.