Ocenění Komerční banky, a.s. - Procházková, Marcela; Hrdý, Milan; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této diplomové práce je ocenění Komerční banky, a.s. V první části této práce jsou popsána specifika oceňování bank. Druhá část je věnována popisu metod oceňování. Ve třetí praktické části je provedeno samotné ocenění Komerční banky, a.s. V rámci ocenění je nejprve uvedena stručná charakteristika Komerční banky, a.s., následuje finanční a strategická analýza, na základě kterých je sestaven finanční plán. Na závěr je pak provedeno ocenění vybranými metodami a určení výsledné hodnoty.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses