Ocenění podniku GZ Media a.s. na globálním trhu - Červenková, Anna; Rýdlová, Barbora, 1976-; Hanzal, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této diplomové práce je ocenění společnosti GZ Media, a.s. k 1.1.2015 v tržní hodnotě. První kapitola uvádí základní informace o společnosti. Na tuto kapitolu dále navazuje finanční analýza, která si klade za cíl zhodnotit celkové finanční zdraví společnosti pro roky 2010 - 2014. Trh, na kterém se pohybuje oceňovaná společnost a konkurenční pozice firmy je předmětem strategické analýzy, která je zakončena prognózou tržeb. Poté je provedena analýza a prognóza generátorů hodnoty, na jejichž základě je sestaven finanční plán. Celá práce je zakončena propočtem tržní hodnoty pomocí výnosové metody DCF Equity.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses