Využití účetních dat pro informační podporu uživatelů - Brabec, Tomáš; Vašek, Libor, 1978-; Král, Bohumil, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zaměřuje na téma využití účetních dat pro informační podporu uživatelů malých a středních podniků. Práce se dotýká nejen technické stránky samotného výkaznictví a jeho zpracování. První část práce podává širší pohled na malé a střední podniky a jejich omezující podmínky, na budoucí vývoj účetní profese a nevynechává ani vhled do prezentace dat. V druhé části práce jsou uvedeny návrhy výkazů, které by mohly být součástí účetního systému, tak aby mohl lépe sloužit uživatelům v malých a středních podnicích.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses