Ocenění společnosti Kaufland ČR v.o.s. - Pešková, Michaela (2015)
Cílem této diplomové práce je použití získaných znalostí pro ocenění vybraného podniku. Oceňovaným podnikem je Kaufland ČR v.o.s. Finanční a strategická analýza nastíní specifika maloobchodního trhu. Základní metodou pro ocenění bude metoda DCF entity, doplňkovými pak metoda srovnatelných podniků a ocenění účetní metodou.