Ocenění společnosti Kaufland ČR v.o.s. - Pešková, Michaela; Rýdlová, Barbora, 1976-; Poborský, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této diplomové práce je použití získaných znalostí pro ocenění vybraného podniku. Oceňovaným podnikem je Kaufland ČR v.o.s. Finanční a strategická analýza nastíní specifika maloobchodního trhu. Základní metodou pro ocenění bude metoda DCF entity, doplňkovými pak metoda srovnatelných podniků a ocenění účetní metodou.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses