Využití kancelářských aplikací v controllingu - Brodský, Michal; Lorenc, Miroslav, 1974-; Bártík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zaměřuje na vytvoření vhodného řešení a konkrétního zpracování problematického controllingového výkazu v tabulkovém procesoru a jeho následné prezentace, která je nedílnou součástí controllingu. Mezi použité metody se řadí analýza a modelování. Cílem práce je ukázat vhodnost použití kancelářských aplikací (a to především tabulkových procesorů) pro řešení controllingových analýz. V teoretické části se práce zaměřuje na představení funkčnosti a použitelnosti klíčových kancelářských aplikací ze sady MS Office včetně porovnání s hlavními konkurenty u tabulkových procesorů a následně v praktické části jsou na konkrétním příkladu z firmy Václav Hrbek tyto možnosti názorně předvedeny. V závěru jsou pak zmíněna i zjištěná klíčová omezení ve využití kancelářských aplikací.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses