Podnikatelský plán - Dombrovskaya, Maria; Svobodová, Ivana, 1969-; Mareš, Jan, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu na založení služby doručování tajných dárků a následující zhodnocení podnikatelského záměru. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí. V první teoretické části jsou popsány obecné informace: účel, uživatelé, zásady pro zpracování a struktura podnikatelského plánu. Druhá praktická část je již věnována samotnému podnikatelskému plánu, který je určen výhradně pro zakladatele služby. Obsahuje komplexní informace související s úspěšným startem a fungováním firmy: charakteristiku produktu a vlastníků, analýzu trhu a zákazníků, analýzu dodavatelů a konkurence, personální zabezpečení a marketing, analýzu rizik a finanční plán atd.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses