Role samostatných likvidátorů pojistných událostí na pojistném trhu - Močarková, Michaela; Ducháčková, Eva, 1958-; Oborilová, Mária; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem diplomové práce Role samostatných likvidátorů pojistných událostí na pojistném trhu je analyzovat jednotlivé situace a případy, které samostatný likvidátor při svém působení řeší a objasnit postupy včetně výpočtů pojistných plnění. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na specifika pojištění a technické rezervy. Práce také popisuje pracovní náplň samostatného likvidátora včetně všech aspektů, které jsou s ním spojeny. V praktické části jsou řešeny reálné situace s fiktivními údaji a jmény.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses