Vícekriteriální rozhodování : Využití computer-based learning při výuce managementu - Spáčilová, Ivona (2016)
Cílem diplomové práce je analýza možností využití počítačů (CBL) při výuce managementu na Vysoké škole ekonomické v Praze (požadavků studentů a pedagogů, současných trendů ve vzdělávání a nároků na provoz konkrétních řešení), vygenerování variant výuky a jejich hodnocení z různých hledisek.