Vícekriteriální rozhodování : Využití computer-based learning při výuce managementu - Spáčilová, Ivona; Jiřinová, Kateřina; Kavanová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je analýza možností využití počítačů (CBL) při výuce managementu na Vysoké škole ekonomické v Praze (požadavků studentů a pedagogů, současných trendů ve vzdělávání a nároků na provoz konkrétních řešení), vygenerování variant výuky a jejich hodnocení z různých hledisek.
Vedoucí práce: Kateřina Jiřinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses