Specifika výkaznictví kótovaných fotbalových klubů - Pech, Martin; Strouhal, Jiří, 1980-; Kuchár, Róbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této práce je charakteristika hlavních specifik vykazování fotbalových klubů umístěných na evropských burzách. V teoretické části práce budou probrány hlavní oblasti jejich podnikání, rozbor nejvýznamnějších položek rozvahy a výsledovky a popsány specifika jejich vykazování. V praktické části práce bude proveden rozbor účetní závěrky fotbalového klubu Juventus Turín. Hlavním informačním zdrojem práce byly publikace věnované IFRS, dále pak publikace se zaměřením na ekonomiku sportovních organizací a v neposlední řadě samotná účetní závěrka Juventusu Turín.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses