Tvorba motivačního programu ve výrobní společnosti - Hroudová, Martina (2016)
Diplomová práce se zabývá problematikou motivace zaměstnanců ve výrobní společnosti. Jejím cílem je analýza potřeby motivace zaměstnanců a na základě této analýzy navrhnutí uceleného motivačního programu pro společnost HEYCO WERK ČR s.r.o. Účelem je také, aby byl systém nastaven tak, aby vyhovoval charakteru výrobního podniku. Analýza je provedena na reálných datech společnosti HEYCO ČR. Jedná se o podnik, který má v současné době sto zaměstnanců, je tedy možné k potřebám jednotlivých oddělení přistupovat individuálně.