Tvorba motivačního programu ve výrobní společnosti - Hroudová, Martina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce se zabývá problematikou motivace zaměstnanců ve výrobní společnosti. Jejím cílem je analýza potřeby motivace zaměstnanců a na základě této analýzy navrhnutí uceleného motivačního programu pro společnost HEYCO WERK ČR s.r.o. Účelem je také, aby byl systém nastaven tak, aby vyhovoval charakteru výrobního podniku. Analýza je provedena na reálných datech společnosti HEYCO ČR. Jedná se o podnik, který má v současné době sto zaměstnanců, je tedy možné k potřebám jednotlivých oddělení přistupovat individuálně.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses