Analýza faktorů úspěšnosti podniků - Kuklínek, Jan (2016)
Hlavním cílem mé tét diplomové práce je analýza faktrů úspěšnosti firem aplikovaná na firmě Gumotex a.s. Tato analýza faktorů úspěšnosti bude provedena zejména na základě metodiky INFA. Pomocí této metodiky identifikuji hlavní faktory ovlivňující výkonnost firmy Gumotex. Dále se pokusím nalézt hlavní hybatele konkurenceschopnosti této firmy, které ovlivňují výše zmíněné faktory ovlivňující výkonnost firmy. Dalším krokem mé analýzy bude predikce těchto hybatelů konkurenceschopnosti a propočet jejich dopadu na budoucí výkonnost podniku. Výsledky mé analýzy budou shrnuty v závěru - tedy jaké jsou nejdůležitější faktory úspěšnosti a hybatele konkurenceschopnosti firmy Gumotex a výsledky predikce budoucí výkonnosti firmy za pomoci predikce jejích hybaatelů konkurenceschopnosti a znalosti vlivu těchto hybatelů.