Analýza faktorů úspěšnosti podniků - Kuklínek, Jan; Neumaierová, Inka, 1960-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Hlavním cílem mé tét diplomové práce je analýza faktrů úspěšnosti firem aplikovaná na firmě Gumotex a.s. Tato analýza faktorů úspěšnosti bude provedena zejména na základě metodiky INFA. Pomocí této metodiky identifikuji hlavní faktory ovlivňující výkonnost firmy Gumotex. Dále se pokusím nalézt hlavní hybatele konkurenceschopnosti této firmy, které ovlivňují výše zmíněné faktory ovlivňující výkonnost firmy. Dalším krokem mé analýzy bude predikce těchto hybatelů konkurenceschopnosti a propočet jejich dopadu na budoucí výkonnost podniku. Výsledky mé analýzy budou shrnuty v závěru - tedy jaké jsou nejdůležitější faktory úspěšnosti a hybatele konkurenceschopnosti firmy Gumotex a výsledky predikce budoucí výkonnosti firmy za pomoci predikce jejích hybaatelů konkurenceschopnosti a znalosti vlivu těchto hybatelů.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses