Koncepce CSR a její realizace u mobilních operátorů v ČR - Kvapilová, Tereza; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Vávra, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce se zaobírá problematikou společenské odpovědnosti firem u mobilních operátorů v České republice. Jejím cílem je analyzovat politiku a praktiky CSR mobilních operátorů v České republice a zhodnotit tyto aktivity v oblasti ekonomické, sociální a environmentální. Dílčím cílem práce je navrhnout opatření a řešení, které by vedly k vyrovnání rozdílů mezi danými podniky a celkově k vyšší efektivitě CSR v mobilním sektoru. To vše na základě analýzy jednotlivých CSR aktivit a jejich následné komparace. K porovnání poslouží SWOT analýzy CSR jednotlivých firem. Aktivity jsou popsány i porovnány v rámci jednotlivých tří pilířů společenské odpovědnosti.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses