Zvyšování kvality v rámci lyžařského střediska Špindlerův Mlýn - Šebková, Lenka; Svobodová, Hana, 1961-; Mach, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce se zaměřuje na mapování průchodu zákazníka systémem ve skiareálu Špindlerův Mlýn, který je v současné době provozován společností MELIDA, a.s. V teoretické části jsou stručně popsány a charakterizovány specifika služeb, postupy metodiky Six Sigma a základní charakteristiky klíčových ukazatelů výkonnosti. Praktická část se věnuje nejprve přestavení lyžařské střediska jako celku. Následuje mapování jednotlivých procesů, měření a identifikace úzkých míst v systému. V oblastech, které jsou označeny jako úzká místa, jsou definovány způsoby získávání zpětné vazby jak od zákazníků, tak zaměstnanců, na jejichž základě jsou následně navržena řešení vedoucí ke zlepšení fungování současného systému. Aby byla zachována struktura práce, jsou použity základní postupy a nástroje metodiky Six Sigma.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses