Zdravotně postižení jedinci a jejich integrace v podniku - Roháč, Jan; Hubinková, Zuzana, 1971-; Dušková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tématem této bakalářské práce jsou zdravotně postižení jedinci a jejich integrace v podniku. Hlavním cílem je na základě odborné literatury a výzkumu vysvětlit problematiku zaměstnávaní osob se zdravotním postižením. Teoretická část je především věnovaná vysvětlení základních pojmů, poskytnutí informací o pracovní rehabilitaci, chráněném pracovním místě a o právech a povinnostech zaměstnavatelů. Praktická část se zaměřuje na zpracování statistických údajů nezaměstnanosti a příspěvků na zaměstnávání zdravotně postižených osob na základě informací Integrovaného portálu Ministerstva práce a sociálních věcí. Součástí práce je též výzkum, který je proveden formou anonymního dotazníkového šetření, kdy cílem bylo především zjistit spokojenost zaměstnavatelů se zaměstnáváním osob se zdravotním postižením.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses