Optimalizácia zásobovacieho procesu výrobnej linky vo vybranom medzinárodnom podniku - Murinová, Zuzana (2016)
Táto diplomová práca sa zaoberá analýzou zásobovacieho procesu výrobnej linky s cieľom identifikovať plytvania v danom procese a navrhnúť opatrenia k ich eliminácii. Teoretická časť predstavuje koncepciu zásobovacieho procesu a taktiež filozofiu, metódy a techniky Lean Six Sigmy, ktoré sú následne použité k tvorbe praktickej časti. Praktická časť je venovaná analýze zásobovacieho procesu výrobnej linky vo vybranom medzinárodnom podniku. Samotná analýza je založená na použití vybraných nástrojov Lean Six Sigmy a slúži k identifikácii problémových oblastí. Záverom sú uvedené návrhy riešení, ktoré by mohli danú situáciu zlepšiť.