Optimalizácia zásobovacieho procesu výrobnej linky vo vybranom medzinárodnom podniku - Murinová, Zuzana; Jirsák, Petr; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Táto diplomová práca sa zaoberá analýzou zásobovacieho procesu výrobnej linky s cieľom identifikovať plytvania v danom procese a navrhnúť opatrenia k ich eliminácii. Teoretická časť predstavuje koncepciu zásobovacieho procesu a taktiež filozofiu, metódy a techniky Lean Six Sigmy, ktoré sú následne použité k tvorbe praktickej časti. Praktická časť je venovaná analýze zásobovacieho procesu výrobnej linky vo vybranom medzinárodnom podniku. Samotná analýza je založená na použití vybraných nástrojov Lean Six Sigmy a slúži k identifikácii problémových oblastí. Záverom sú uvedené návrhy riešení, ktoré by mohli danú situáciu zlepšiť.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses