Logistické procesy internetového obchodu ve vybraném podniku - Lebedev, Evgeny (2016)
Cílem této Bakalářské práce je popis současného stavu logistických procesů v podniku Rohlik.cz, s následným hodnocením a návrhem doporučeni. Práce se skládá z teoretické části, praktické části a návrhu doporučeni. První část shrnuje teoretické poznatky a moderní metody v oblasti vychystávání zboží, které v následující části aplikuju pro hodnocení současného stavu a návrhu vlastních řešení úzkých míst. Součástí práce je takže analýza konkurence na trhu on-line prodeje potravin. Hodnocení konkurence bylo provedeno s pomoci bodovací metody. Za účelem zjištění vah kritérii bylo provedeno dotazníkové šetření.