Aktuální trendy ve výrobě a distribuci piva ve světle dlouhodobých trendů české pivní kultury (na příkladu Plzeňského Prazdroje). - Černý, Michael; Patočka, Jiří, 1951-; Kmínek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je analýza současných a dlouhodobých trendů ve výrobě a distribuci piva na českém území. Diplomová práce se skládá z několika částí. První z nich poskytuje základní informace o vlivu pivního průmyslu na evropskou a českou ekonomiku, v další části jsou popsány trendy distribuce a výroby piva v minulosti, které ovlivnily podobu, ve které se český pivní průmysl dnes nachází. Práce je završena praktickým výzkumem, který mapuje jeden z dnešních trendů, který je dnes typický pro český pivní trh a má tak výrazný vliv na situaci v českém pivním průmyslu.
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses