Ocenění P+P, spol. s r.o. - Pecka, Daniel; Strouhal, Jiří, 1980-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je odhadnout hodnotu společnosti P + P spol. s r.o. k 31. 12. 2015 s využitím veřejně dostupných informací a interních zdrojů. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část je teoretická, kde se popisují metody, postupy a pojmy, které se využívají při oceňování podniku. V části praktické je nejdříve představena předmětná společnost, dále provedena strategická a finanční analýza k zhodnocení vnějšího a vnitřního potenciálu podniku, zhodnoceno finanční zdraví a ověření, zdali je zachován tzv. "going concern" princip. Dále je provedena analýza generátorů hodnoty, sestaven finanční plán na období let 2016 až 2020 a provedeno finální ocenění společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses