Ranking - Koukal, Petr; Neumaierová, Inka, 1960-; Plandor, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato práce se zabývá rankingem deseti největších pekárenských firem v České republice v letech 2012 až 2014. Ranking je vytvořen na základě vyhodnocení souhrnné finanční výkonnosti. K tomu bylo využito bankrotně-bonitních modelů a následně i výpočtu ukazatele spread (ROE - re). V závěru práce jsou shrnuty výsledky jednotlivých firem, přičemž jako podnik s nejvyšší finanční výkonností byl vyhodnocen podnik Marlenka international, s.r.o.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses