Kulturní stezka - Architektura Jože Plečnika - Ulrychová, Michaela; Dianová, Markéta; Mlčoch, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce pojednává o problematice kulturních stezek, které jsou produktem kulturního cestovního ruchu. Na základě definice produktu kulturního turismu se práce věnuje klíčovým faktorům návrhu kulturní stezky. Na vybraných příkladech dobré praxe již zrealizovaných kulturních stezek definuje důležité poznatky pro vlastní návrh kulturní stezky. Tématem navrhované kulturní stezky je architektura Josipa (Jože) Plečnika, architekta aktivního v první polovině 20. století. Kulturní stezka propojí architektonické dědictví tří evropských států, České republiky, Slovinska a Rakouska.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses