Analýza financování automobilového parku v konkrétním podniku - Potočiar, Petr; Hrdý, Milan; Škerlíková, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zabývá analýzou financování automobilového parku v konkrétním podniku. Zaměřuje se na způsoby financování vozů a popisuje metody jejich vzájemného srovnání. Dále zkoumá národní i mezinárodní účetní regulaci se zaměřením na vykazování úvěru, finančního a operativního leasingu. Další oblastí zkoumání jsou daňové aspekty ovlivňující rozhodování. Hlavní důraz je kladen na metody porovnání, vyhodnocení dat a na specifika, která mohou ovlivnit rozhodování. V aplikační části je provedena analýza financování automobilového parku, jsou hodnocena specifika rozhodování vybraného podniku a je porovnána výhodnost jednotlivých variant financování.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses