Analýza péče o spolupracovníky ve společnostech OVB Allfinanz, a.s. ČR a Partners Financial Services, a.s. - Mejtová, Jana (2016)
Cílem diplomové práce je provedení analýzy péče o spolupracovníky, zahrnující i teambuilding, dvou vybraných finančně-poradenských společností. Teoretická část této práce se zaměřuje na vymezení základních pojmů z oblasti péče o pracovníky a teambuildingu. Následující dvě kapitoly se zabývají charakteristikami jednotlivých společností z pohledu vymezených sledovaných aspektů, tj. z pohledu péče o pracovníky a teambuildingových aktivit. Výstupem praktické části je analýza dotazníkového šetření mezi spolupracovníky obou zkoumaných společností z pohledu péče o pracovníky a teambuildingových aktivit. Závěrem práce hodnotím péči o pracovníky a teambuildingové aktivity v uvedených společnostech a navrhuji doporučení ke zlepšení těchto oblastí.