Analýza péče o spolupracovníky ve společnostech OVB Allfinanz, a.s. ČR a Partners Financial Services, a.s. - Mejtová, Jana; Němec, Otakar; Kružíková, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je provedení analýzy péče o spolupracovníky, zahrnující i teambuilding, dvou vybraných finančně-poradenských společností. Teoretická část této práce se zaměřuje na vymezení základních pojmů z oblasti péče o pracovníky a teambuildingu. Následující dvě kapitoly se zabývají charakteristikami jednotlivých společností z pohledu vymezených sledovaných aspektů, tj. z pohledu péče o pracovníky a teambuildingových aktivit. Výstupem praktické části je analýza dotazníkového šetření mezi spolupracovníky obou zkoumaných společností z pohledu péče o pracovníky a teambuildingových aktivit. Závěrem práce hodnotím péči o pracovníky a teambuildingové aktivity v uvedených společnostech a navrhuji doporučení ke zlepšení těchto oblastí.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses