Podnikatelský plán : Eventová agentura cílící na zahraniční klientelu - Bukáček, Ondřej (2016)
Cílem diplomové práce je zpracování podrobného podnikatelského plánu pro eventovou agenturu sídlící v Praze, avšak cílící nejen na českou klientelu. Důvodem vytvoření tohoto projektu je ucelení koncepce vznikající firmy a zjištění výnosnosti a realizovatelnosti celého záměru. Struktura business plánu je popsána v teoretické části, kde autor využije několik odborných knižních zdrojů, zabývajících se touto problematikou. V praktické části se nachází konkrétní podnikatelský plán, vycházející z poznatků načerpaných v teoretické části. Tento plán je vytvořený pro interní potřeby autorova projektu. Hlavní důraz je kladen na popis příležitosti a trhu, marketingovou strategii, finanční plán a analýzu trhu, konkurence a rizik.