Analýza projektového řízení v oblasti reklamy - Kuropatwová, Edita (2016)
Tématem diplomové práce je analýza projektového řízení v oblasti reklamy. Cílem práce je analyzovat činnost jednotlivých oddělení reklamní agentury a navrhnout doporučení, která by mohla současný systém projektového řízení zefektivnit. První část diplomové práce seznamuje s teorií projektového řízení. S využitím odborné literatury jsou vymezeny základní pojmy, patřící do této oblasti. V úvodu analytické části je představena vybraná reklamní agentura a následně popsán systém projektového řízení v jednotlivých odděleních této společnosti. Na základě zjištěných poznatků a informací jsou doporučeny postupy, které by mohly vést ke zlepšení současného stavu a zefektivnění organizace práce.