Analýza projektového řízení v oblasti reklamy - Kuropatwová, Edita; Hrůzová, Helena, 1954-; Felgrová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tématem diplomové práce je analýza projektového řízení v oblasti reklamy. Cílem práce je analyzovat činnost jednotlivých oddělení reklamní agentury a navrhnout doporučení, která by mohla současný systém projektového řízení zefektivnit. První část diplomové práce seznamuje s teorií projektového řízení. S využitím odborné literatury jsou vymezeny základní pojmy, patřící do této oblasti. V úvodu analytické části je představena vybraná reklamní agentura a následně popsán systém projektového řízení v jednotlivých odděleních této společnosti. Na základě zjištěných poznatků a informací jsou doporučeny postupy, které by mohly vést ke zlepšení současného stavu a zefektivnění organizace práce.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses