Náborový proces v mezinárodním podniku - Giptnerová, Kateřina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Svobodová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce na téma Náborový proces v mezinárodním podniku je popsat získávání a výběr zaměstnanců ve společnosti EY, analyzovat data která s těmito personálními činnostmi souvisí a na základě dotazníkového šetření doporučit kroky ke zlepšení těchto činností. Teoretická část diplomové práce se zabývá personalistikou, jejím vývojem, činnostmi a úkoly. Dále vysvětluje teoretické pojmy související se získáváním a výběrem zaměstnanců a popisuje jak klasické, tak moderní metody těchto personálních činností. Teoretická část také zahrnuje problematiku personálního marketingu a Generace Y ve vztahu k náborovému procesu. V praktické části je představena mezinárodní poradenská společnost EY. Tato část se zaměřuje na náborový proces Generace Y a personální marketing této společnosti, včetně analýzy souvisejících dat. V rámci praktické části bylo provedeno dotazníkové šetření na téma "Spokojenost s náborovým procesem" mezi zaměstnanci Generace Y, kteří nastoupili do společnosti během náborové sezóny 2015. Na základě vyhodnocení tohoto výzkumu došlo ke stanovení třech hlavních doporučení, která by měla pomoci zlepšit náborový proces.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses