Ocenění podniku Modelárna Liaz, spol. s r.o. - Matějček, Jakub; Rýdlová, Barbora, 1976-; Mahdík, Miloslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce se zabývá oceněním společnosti MODELÁRNA LIAZ spol. s r.o. Hlavní činnost společnosti spočívá ve vývoji, konstrukci a výrobě dílů, nástrojů a přípravků pro automobilový, energetický a letecký průmysl. Hlavním cílem je odhad tržní hodnoty této společnosti za použití metody diskontovaných peněžních toků. Jako podpůrná byla použita metoda odvětvových multiplikátorů. Součástí práce je rovněž finanční a strategická analýza, analýza a prognóza hlavních generátorů hodnoty a finanční plán.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses