Vzájemné vztahy interního auditu a controllingu ve vybrané organizaci - Benešová, Kateřina; Dvořáček, Jiří, 1947-; Hýža, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je vymezit role a činnosti interního auditu a controllingu a jejich zařazení do organizační struktury podniku. Obě profese jsou v mnohých ohledech velmi rozdílné, ale zároveň se v určitých směrech doplňují a překrývají. Práce se zaměřuje na vzájemný vztah těchto dvou oborů, který demonstruje jeho názornou ukázkou na praktickém příkladu v daném podniku. Přínosem této diplomové práce je odkrytí jednotlivých činností interního auditu a controllingu v konkrétní firmě. Závěry a návrhy plynoucí z diplomové práce mohou být využitelné pro další postupy managementu zkoumaného podniku.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses