Příčiny a důsledky nepřátelského převzetí ve Správě společnosti - Sládek, Miloš; Malý, Milan, 1936-; Kubíček, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Hlavním cílem této práce je analyzovat nejdůležitější důvody, příčiny a následky nepřátelského převzetí ve správě společností a to na konkrétních vybraných příkladech z praxe. Struktura práce je rozdělena na teoretickou část, zabývající se teorií správy společností s hlavním zaměřením na problematiku převzetí. V praktické části jsou rozebrány konkrétní případy a firmy z praxe, ve kterých došlo k nepřátelskému převzetí. Cílem a vlastním přínosem bude v závěru práce zobecnění získaných poznatků a odvození případných doporučení pro podobné případy v české ekonomice.
Vedoucí práce: Milan Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses