Ocenenie spoločnosti PRESTIGE REAL, s.r.o. - Sopko, Marián; Maříková, Pavla, 1965-; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cieľom diplomovej práce je ocenenie spoločnosti Prestige Real s.r.o. k 1. 1. 2016. Práca je rozdelená do niekoľkých častí. V prvej časti práce sú uvedené základné informácie o podniku, za ktorými nasleduje strategická a finančná analýza a posúdenie predpokladu going concern. Následne je zostavený finančný plán pre roky 2016 až 2020, z ktorého vychádza výsledné ocenenie spoločnosti. Ocenenie je prevedené dvoma metódami a to výnosovou metódou DCF entity a doplnkovou metódou odvetvových multiplikátorov.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses