Analýza projektového řízení výstavby webové stránky - Šraděja, Ondřej; Hrůzová, Helena, 1954-; Kovářová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce pojednává o projektovém řízení výstavby webové stránky. Je rozdělena na tři části. První část, teoretická, vysvětluje základní pojmy problematiky projektového řízení a software vývoje. Druhou částí je metodologie, která uvádí základní nástroje sběru dat, analýzy a vyhodnocování. Třetí část je praktická a je následně rozdělena do tří částí. První z nich pojednává o charakteristice společnosti Fox Hunter s.r.o., jejiž tým realizoval daný projekt výstavby webové stránky. Druhou částí je kvalitativní analýza, která analyzuje projektové řízení u daného projektu a odhaluje jeho nedostatky. Poslední částí jsou navrhnutá opatření, tedy doporučené řešení nalezených nedostatků.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses