Dopravní situace města Náchod - Vlčková, Hana; Mervart, Michal, 1977-; Škoda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem bakalářské práce je popis a krátká analýza dopravní situace v městě Náchodě. Práce je rozdělena na dvě části, část teoretickou a část praktickou. V teoretické části jsou rozebrány pojmy související se silniční dopravou. Jsou zde shrnuty výhody a nevýhody silniční dopravy a dále jsou popsány i jednotlivé druhy silničních komunikací. V části praktické je analyzována aktuální dopravní situace v Náchodě. Pozornost je věnována dopravnímu zatížení města v posledních dvaceti letech. Kromě popisu aktuální situace jsou rozebrána i možná řešení této situace zejména s ohledem na návrh obchvatu města.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses