Městská hromadná doprava v Petrohradu - Gogokhiia, Georgii; Zelený, Lubomír; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu MHD Petrohradu. Práce se skládá ze dvou částí- teoretické a praktické. V teoretické části jsou vysvětlené základní pojmy o městské hromadné dopravě, její základních sloţkách a o dopravních prostředcích, jejich členěni a jejich druhy. Praktická část je zaměřená na analýzu struktury a systému MHD v Petrohradu. V této části je popsána historie vzniku a vývoje petrohradské veřejné dopravy a také její charakteristické rysy a technické zvláštnosti. Také jsou tady data o stavu vozového parku, o tarifním systému a způsobech vyberu jízdného. V závěru jsou shrnuty výsledky analýzy, provedené v praktické části.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses