Analýza možností financování dlouhodobého majetku ve Škoda Auto, a.s. - Hložková, Helena; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku možností financování dlouhodobého majetku spolu s konkrétní modelovou situací v automobilové společnosti ŠKODA AUTO a. s. Diplomová práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V metodologické části analyzuji možnosti financování majetku dle druhu leasingu a úvěru. Dále uvádím i vývoj českého trhu leasingu a úvěru dle České leasingové a finanční asociace. V praktické části se již zabývám konkrétním příkladem rozhodování mezi operativním leasingem a úvěrem při financování transportní a manipulační techniky.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses