Společenská odpovědnost v malých a středních podnicích v ČR - Růžková, Kateřina (2016)
Diplomová práce pojednává o společenské odpovědnosti organizací se zaměřením na malé a střední podniky. Cílem práce je zanalyzovat úroveň a přístup společenské odpovědnosti v těchto podnicích. Teoretická část práce představuje koncept tripple-bottom-line, historii, současné trendy a výhody a nevýhody CSR. Tato část práce také zahrnuje implementaci a měření CSR aktivit s následným reportingem a informační podporou. Praktická část se zabývá výzkumem společenské odpovědnosti v malých a středních podnicích v České republice. V závěru praktické části jsou shrnuty doporučení a návrhy pro MSP.