Ocenění pivovaru Krakonoš spol. s.r.o. - Wiesner, Jiří (2016)
Cílem této práce je ocenění společnosti Krakonoš spol. s r.o. k datu 31. 12. 2014. Práce se skládá ze čtyř částí, z nichž první je zaměřena na teoretický úvod do oceňování a představení společnosti. Další části se poté věnují finanční, strategické analýze, finančnímu plánu včetně generátorů hodnoty a samotnému ocenění společnosti. Pro ocenění společnosti Krakonoš spol. s r.o. byla jako hlavní metoda použita DCF equity.