Ocenění pivovaru Krakonoš spol. s.r.o. - Wiesner, Jiří; Krabec, Tomáš, 1981-; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této práce je ocenění společnosti Krakonoš spol. s r.o. k datu 31. 12. 2014. Práce se skládá ze čtyř částí, z nichž první je zaměřena na teoretický úvod do oceňování a představení společnosti. Další části se poté věnují finanční, strategické analýze, finančnímu plánu včetně generátorů hodnoty a samotnému ocenění společnosti. Pro ocenění společnosti Krakonoš spol. s r.o. byla jako hlavní metoda použita DCF equity.
Vedoucí práce: Tomáš Krabec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses