Základní umělecké vzdělání v ČR, analýza činnosti ZUŠ Josefa Kličky Klatovy - Schusterová, Kristýna; Kouba, Vojtěch, 1983-; Šmíd, Ilja, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na financování Základní umělecké školy Josefa Kličky Klatovy, zřizované Plzeňským krajem, kterou srovnává se Základní uměleckou školou J. S. Bacha Dobřany, již zřizuje obec. V teoretické části se zabývá vývojem uměleckého vzdělávání na našem území, současnou situací a způsoby financování základních uměleckých škol. V praktické části je představena ZUŠ J. Kličky v Klatovech a její hospodaření. To je následně srovnáno s ZUŠ J. S. Bacha Dobřany. Oba modely zřízení jsou v závěru práce porovnány.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses