Stanovení hodnoty podílu ve společnosti SKANSKA Transbeton, s.r.o. - Bačová, Dominika; Mařík, Miloš, 1947-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zabývá stanovením tržní hodnoty 51% podílu ve společnosti SKANSKA Transbeton, s.r.o ke dni 31. 12. 2014. Součástí práce je strategická analýza, finanční analýza, analýza a prognóza generátorů hodnoty, finanční plán a samotné ocenění. Zvolenou metodou ocenění je výnosová metoda DCF equity a metoda tržního porovnání ve variantě srovnatelných podniků.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses