Dopravní infrastruktura města Roudnice nad Labem - Líska, Petr; Rathouský, Bedřich; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce se zabývá infrastrukturou silniční, železniční, letecké, říční a cyklistické dopravy České republiky s detailním zaměřením na město Roudnice nad Labem a jeho okolí. Kromě podání základních informací o infrastruktuře jednotlivých dopravních oborů v Roudnici nad Labem je cílem práce především analýza silniční dopravy a dopravní situace ve městě. V práci se nachází detailní rozbor nejdůležitějších pozemních komunikací města včetně jejich silných a slabých stránek s následným shrnutím a uceleným pohledem na dopravu ve městě, podpořeným vlastním dopravním průzkumem.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses