Optimalizace MHD ve zvoleném městě - Wesselý, Daniel (2016)
Cílem této bakalářské práce je popsat fungování MHD ve městě Kladno a následně navrhnout vylepšení této MHD za použití znalostí dosažených během studia a četbou odborné literatury. První část této bakalářské práce je teoretická část, kde dojde k popsání Kladna a k popsání jeho MHD, včetně dopravního podniku, který zde provozuje dopravu. Po teoretické části bude následovat praktická část, která navazuje na teoretickou část, a kde dojde k popsání a zhodnocení fungování MHD na Kladně a následně navrhnutí vylepšení pro MHD na Kladně.